Sweden Nationals

Sweden Nationals 2017!

HOLSTEIN och Showmanship resultat.docx

Elmia 2015!

Elmia.docx

resultat holstein.xlsx

Sweden Nationals 2014!

Resultat Holstein.docx

resultat showmanship.docx

ELMIA - 2013!

RESULTAT Mjölkraser.xlsx

kvigklasser.xlsx

Showmanship resultat ungdomar Elmia.docx

Resultat Sweden Nationals 2012!

resultat sw nat.docx

ELMIA 2011!

Resultatelmia.docx

Sweden Nationals 2010

 Här kommer resultaten från Sweden nationals 2010:

Resultat Sweden Nationals.docx

Sweden Nationals 2009

Vi hade en trevlig utställning med 90 Holstein kor och ca 40 SRB och några Jersey. Jersey Champion titeln gick till Wirums Säteri och Grand Champion i SRB rasen blev Anna & Anders Karlsson, Skogsgård, Getinge – Grattis till dem (och med tanke på att de har 4 röda kor är det en stor bedrift).  Djuren anlände under fredagen och på kvällen var det mat och lite underhållning i maskinhallen på skolan, lättare för alla med djur att gå dit och äta då, tjejen som underhöll var duktig på att sjunga och tog en liten del ur en krogshow som hon spelade ihop med två andra.
Så kom vi då till lördags eftermiddagen och våra Holstein djur som var 90 till antalet, domare för dagen var lantbrukaren och domaren; Guido Simon, Tyskland, han valde en lite annan väg än vad vi de senaste åren varit vana att se, han placerade korna från slutet och upp, det är kanske lite mer spännande för Lantbrukaren/visaren och publiken, men det blir ibland väldigt länge att gå kvar inne i ringen för toppdjuren. Som verkligen var av hög klass, det var nog det starkaste start fält vi haft på en Nationell utställning i Sverige, där det var en hög lägsta kvalité.
Innan vi kom fram till dagens höjdpunkt med Championaten så var det till sist Sara klass som vanns av Toverums Bruksgård med 5.e kalvaren 1458 Tyra Dutch Boy –Cleitus, och där efter Besättnings tävlan som togs hem av Hoff Holstein före, BKE/Bokehill Holstein och Toverums Bruksgård.
Sedan kom då korningen av alla Champions!
K