Vi söker föräldravikarie!

Är det kanske dig vi söker?!

Holsteinföreningen söker exteriörbedömare – Vikariat med eventuell möjlighet till förlängning!

Avelsföreningen för Svensk Holstein (ASH) är en intresseförening för rasens djurägare. Förningens syfte är att verka för en förbättrad avel med rasen och att företräda medlemmarna i avelsfrågor både nationellt och internationellt. Föreningen har i dagsläget ca 550 medlemmar och medlemskapet är öppet för djurägare med rasen, deras anställda och andra som stödjer föreningens syfte och älskar våran svart-vita ko. Medlemskapet innefattar bland annat möjlighet till rådgivning, avelsplanering och exteriörbedömning.

Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa framåt!

Din främsta roll kommer att vara att utföra gårdsbesök med exteriörbedömningar. Arbetet innebär mycket kundkontakt så det är viktigt att du tycker om att möta människor och har en förmåga att bygga relationer. Bedömningen av djur sker över hela landet så tjänsten innebär resor med övernattningar, men du har stora möjligheter att själv påverka och planera ditt arbete.  

I arbetsuppgifterna ingår:

Främst exteriörbedömningar men även administrativt arbete i form av bland annat stamboksföring samt underhåll av vår hemsida och tidning. Rollen innefattar också medverkan på mässor, utställningar och möten samt arbete med vår ungdomsverksamhet, både inom Sverige och utomlands.

Vi söker dig som:

Har en kärlek för kor och tycker om att träffa nya människor men också är bekväm med att arbeta självständigt under stöttning av ett litet team av engagerade medarbetare. Du har erfarenhet av att arbeta med djur och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av exteriörbedömning är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort och möjlighet att vara hemifrån flera dagar i följd.

Tjänsten är ett vikariat på 75 %, tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Start snarast  – 2024-03-31, med eventuell möjlighet till förlängning.

Senaste ansökan är 28/2 – 2023 men vi har intervjuer fortlöpande.

Frågor? Kontakta VD Gill Zeilon på 070 – 5481933 eller på mail nedan.

Ansökan skickas till gill.zeilon@telia.com